3 Favorites

Shop min stil! // Jeg har åbnet en webshop

tumblr_nvchwwoJre1qb7fcqo1_1280

Jeg har igennem en længere periode arbejdet på at åbne min egen webshop. I denne webshop er ALLE varerne håndplukket udfra hvad jeg selv ville gå med. Det betyder  også at jeg KUN sælger guld-smykker, da jeg ikke selv går med sølv-smykker. Tøjet jeg sælger er også styles jeg selv ville gå med, og det samme gælder indretningsting.
Jeg har ikke et kæmpestort udvalg af styles og bolig-interior, da jeg gerne vil have et lille udvalg som repræsenterer min egen smag. Webshoppen har jeg lavet hos Zircles, som er et bureau som hjælper med at få varerne ud, så Jeres varer kan komme sikkert hjem til Jer i god behold! 😉

Jeg er virkelig spændt på dette projekt, og jeg håber virkelig meget at I har lyst til at gå ind og tjekke det ud, og gøre Jer nogle køb! Jeg er meget stolt over at være kommet igang med denne webshop, og jeg ELSKER de produkter jeg sælger og jeg kan stå 100 % Indenfor varerne. Samtidig er priserne på min shop budgetvenlige og mærkerne jeg forhandler er af god kvalitet.

Med rabatkoden ‘Bertewhitta’ kan I få 10 % rabat på ALT i min shop, i de næste 9 dage.
Besøg min webshop HER

xx Whitta

bloglovin follow1

5 kommentarer

 • Ida

  Uhhh hvor flot. Kan virkelig se at alle varerne er lige din stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Wauw sikke nogle fantastiske ting ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  OMG det er jo vilde nyheder.
  Jeg er nærmest helt oppe at kører nu.

  Jeg kan mærke at jeg kommer til at bruge en del penge derinde, da jeg elsker din stil mere end noget andet, så håber virkerlig dette er et projekt der kommer til at holde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor fedt!! Tusind tak for din fantastiske respons! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Favorites