Partner in crime

Ugen der gik + vinder af Jane Kønig love-letter

Ikke-navngivet-2

Det er blevet søndag og det betyder også at vi idag skal finde vinderen af Jane Kønig giveawayen. Men først vil jeg opsummerer højdepunkterne fra denne uge.

Tirsdag var f.eks. dagen hvor jeg blev genforenet med min veninde Sofie Parelius som jeg ikke har set i et halvt år. Vi har haft så travlt med alle mulige ting at vi slet ikke har kunnet få stablet en aftale på benene før nu – men i Tirsdags tog vi så på Glyptoteket. Planen var at vi skulle tage nogle fine instagrambilleder inde på Glypto, men desværre var det dagen jeg fandt ud af at min telefon IKKE kan tåle kulde. Min iphone går simpelthen ud for batteri når den bliver kold. Men jeg var så heldig lige at få taget nogle billeder af loftet på Glyptoteket inden den gik ud. Har Jeres mobil samme problem?

Onsdag modtog jeg en stor pakke fra Baum Und Pferdgarten. Jeg er kæmpestor fan af Baum Und Pferdgarten og hvis jeg skulle iklæde mig ét brand resten af mit liv, så ville jeg formegentligt vælge dem. Derfor er jeg også lykkelig for at have et rigtig godt samarbejde med dem, som gør det muligt for mig at vise Jer alle deres fine styles. På billedet hvor jeg sidder og smiler i min seng har jeg f.eks. en skjorte på fra deres brand. Skjorten kan købes HER

Torsdag var dagen hvor jeg skulle til pårørende-møde derude hvor jeg går til gruppeterapi. Pårørendemøde er et møde hvor ens pårørende kan komme og høre om angst og hvor de kan få stillet nogle af de spørgsmål om behandlingen som de brænder inde med. Jeg havde mine forældre  med til dette møde og inden jeg tog afsted til mødet fik jeg knipset nogle hurtige billeder til instagram. Et par billederne kan i se ovenover.

Nu til vinderen af Jane Kønig konkurrencen.
Vinderen af den fine halskæde med Love Letters er Nanna Samsøe!
Tillykke til Nanna – jeg kontakter dig på din e-mail idag.
xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Partner in crime