Ugen der gik + vinder af Jane Kønig love-letter

Ugens drømme items

Ikke-navngivet-3

Sweatshirt fra Filippa K // Sko fra Ganni // Nederdel fra Selected Femme

Vi har ramt mandag og derfor vil jeg gerne dele nogle af mine favoritter fra min yndlings-webshop Boozt. I ugens løb har jeg nemlig fundet nogle styles fra Boozt som jeg er faldet pladask for.
Jeg er især vild med skoene fra Ganni. Jeg har kigget på skoene siden December og min kærlighed for dem vokser bare dag for dag. Jeg ville gerne sammensætte skoene med de andre items. Det kunne virkelig blive et fint forårs-look. – Så skal jeg bare lige få gjort noget ved de blege ben – måske skulle man kaste sig ud i noget spraytan. 😉
Hvad synes I om tingene?
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik + vinder af Jane Kønig love-letter