3 favoritter

Blue wall

DSC09398 DSC09411 DSC09417 DSC09407-(1)

Jakke: COS // Sko: Gucci // Taske: Mansur Gavriel // Bukser: ZARA

Vi har ramt mandag og for mit vedkommende betyder det at jeg skal sidde og nusse med et par artikler til Frenzy. Jeg begynder at glæde mig mere og mere til efter sommerferien hvor jeg skal begynde på højskole. Jeg kan simpelthen ikke vente med at komme ud og få en struktureret hverdag. Når jeg starter på højskole kan det selvfølgelig blive rigtig svært at lave blogindlæg hver dag og ligenu tænker jeg lidt over hvordan bloggen kommer til at blive, men da bloggen er mit hjerteblod vil jeg selvfølgelig stadig kæmpe for at holde den i live!

Ovenover ses billeder af mit outfit som jeg havde på for et par uger siden, da jeg var sammen med min søde veninde Sille. Jeg kan ikke vente med at vi kommer ind i påskeferien, for der har jeg en masse dejlige aftaler med veninder. Det kan være så svært at få tid til at se hinanden i hverdagene, så påsken ligger på et tørt sted.
Har I planer for Jeres påske?
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

3 favoritter