Ugens ups and downs

Chunky Earrings

DSC09769

1) Asos øreringe med rød kvast // 2) Isabel Marant øreringe // 3) Guldøreringe fra Asos // 4) H&M øreringe med lyserøde kvaster

Chunky øreringe er en tendens som vi godt kan forberede os på at se en del til det næste år. Og derfor er det selvfølgelig også på sin plads og gå ud og anskaffe sig et par. Jeg har ikke selv nogle chunky øreringe – faktisk har jeg kun et par ear-sticks. Derfor har jeg været ude og lede efter øreringe og jeg har fundet fire par som jeg rigtig godt kan lide! Især er jeg vilde med nummer 2 fra Isabel Marant.
Hvad synes I om øreringene jeg har fundet?
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ugens ups and downs