En rimelig grå fredag!

Feature på The Box Online

DSC00177

Smykker er en af mine helt store passioner. Smykker er en perfekt måde hvorpå man kan lege med udtryk i sit outfit og for mig er smykke-shopping, lidt ligesom da man var lille og skulle lave bland-selv-slik i kiosken. Derfor var jeg også ret begejstret da theboxonline.dk spurgte om jeg ville være ‘ugens stikikon’ på deres hjemmeside. Theboxonline.dk er et online nyheds-site, hvor man kan læse om smykker fra de kendte brands Kranz&Ziegler og Aagaard.
De har lavet et lille interview med mig omkring smykker! I Interviewet svarer jeg på hvilken smykke-tendenser jeg tror på i den kommende sæson og hvordan jeg bruger smykker i mine outfits.
Kig forbi artiklen LIGE HER

xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rimelig grå fredag!