Højskole-snak!

Inspo: Bomberjakken

Untitled

Har du endnu ikke anskaffet dig en bomberjakke kunne det være en rigtig god idé at komme igang! En trend vi ser i stor stil i øjeblikket er nemlig bomberjakken. Den har vi set til adskillige af de forskellige modeuger, både i Danmark, Paris og London.
Jeg må indrømme at jeg har et lidt blandet forhold til bomberjakken og jeg er ret kræsen når det gælder hvilken bomberjakker jeg kan lide. Hvis de er for store og buffy får jeg lidt en amerikansk-fodboldspiller-vibe og det er altså ikke min stil! Men er de feminine i pasformen og noglelunde nedtonede, så er jeg helt på! Zara har en hel kategori med bomberjakker på deres hjemme – og deres bombers er altså vildt fine. De kan ses LIGE HER

xx Whitta

1 kommentar

  • så kule jakker 😀 elsker bomber jakker. selv har jeg ingen, men må skaffe meg en kjappest mulig ha en fin dag 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højskole-snak!