Hvis jeg skulle være tv-stjerne...

Isabel Marant // A/W 16

Isabel Marant

Den parisiske modeuge har været i fuld gang i flere dage. 4. Marts var en dag jeg personligt havde glædet mig supermeget til i forbindelse med modeugen! Et af mine yndlings brands nemlig Isabel Marant holdt deres modeshow den dag. Ovenover kan I se nogle billeder fra de styles som blev præsenteret på catwalken. Personligt er jeg fuldstændig vild med de oversize grå jakker og jeg er sikker på at jeg skal købe netop sådan en, når vi rammer næste efterår.
Hvad synes I om de forskellige styles på Isabel Marant catwalken?
xx Whitta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg skulle være tv-stjerne...