Frontpage focus // March issue

Julegaven der aldrig blev vist…

DSC09345

Det er efterhånden tre måneder siden at det var juleaften, men alligevel har jeg én julegave som jeg aldrig har fået vist jer. Jeg fik nemlig en superfin blazer i julegave. Der har været så dårligt vejr de sidste par måneder og jeg har derfor ikke fået taget mig sammen til at flashe den på udendørs billeder, men her er den altså! Jeg er rigtig glad for den og håber at jeg får en masse gode lejligheder til at have den på her i foråret.

Idag er jeg mega bombet. Igår var jeg både et smut på Frederiksberg for at komme til presse-fremvisning hos et PR-bureau (Måske så I billede fra det på instagram?) og jeg var også sammen med Frenzy-holdet, da vi skulle have taget pressebilleder. Nu skal jeg bare holde velfortjent weekend.
Hvad skal I bruge weekenden på?

Blazeren kan iøvrigt købes HER

xx Whitta

4 kommentarer

 • Hvor er den fin til dig! Du ser meget sofistikeret men stylish ud 😉
  Min kæreste er i jylland hele weekenden, så jeg har inviteret veninderne over til pigehygge i morgen 🙂 Håber at du får en dejlig weekend!

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak! <3
   Og det lyder også vildt hyggeligt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Super godt indlæg! Må jeg spørge hvilken skrifttype din overskrift er?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frontpage focus // March issue