Grønne toner

Produkter jeg har brugt op!

DSC09236 DSC09237

Estelle & Thild Stockholm, Biocalm soothing Moisture Day Cream
Jurlique – Læbepomade
Clinique BB Cream

Der er tre produkter i mit beautyskab som jeg bruger op med jævne mellemrum. Jeg er ellers ret god til at spare på mange af mine produkter og jeg kan have den samme solskinspudder i et helt år, men de tre produkter I kan se ovenover bruger jeg altså ofte op. Min hud er bestemt ikke perfekt og derfor er min BB-cream altså min bedste ven. Jeg har en meget rød hud, så hvis jeg skal være noglelunde ensfarvet i hele ansigtet, så er den vigtig.
Derudover bruger jeg min fugtighedscream fra Estelle & Thild hver aften. Jeg har en meget sart hud og jeg slår ud overfor stort set alle hudprodukter, men ikke denne fugtighedscream.
Derudover bruger jeg min Julique-læbepomade næsten hver dag. En læbepomade er for mig en livesaver – især når det er koldt udenfor!

Hvilken produkter bruger I op med jævne mellemrum?
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne toner