5 facts om mig

Secondhand webshop

tumblr_o401yn2iid1qdsqp6o1_500

Jeg elsker at købe brugte high-end styles. Desværre er det sjældent jeg får tid til at kigge forbi de lækre luksus-vintage butikker. Derfor er det superlækkert at man også har mulighed for at købe brugte high-end items på nettet! Jeg har to webshops jeg kigger på, når jeg skal finde brugt luksus og jeg tænkte at jeg næsten ville være et skarn hvis jeg ikke delte det med Jer.

The2ndedit.com
Jeg lærte denne hjemmeside at kende, da jeg fandt ud af at Laura Lawaetz (indehaver af bloggen Stylejunkie) solgte nogle af hendes gamle luksus-sager derinde. Laura er mit helt store danske stilikon så mine forventninger var høje til deres udvalg af styles – og det skuffede ikke! De sælger items fra Chanel, By Malene Birger, Gucci, Marni osv.

Iblamelulu.com
Luksusgenbrugen ‘I Blame Lulu’ er nabo til det lejlighedskompleks jeg boede i, før vi flyttede og det er også derfra jeg kender butikken. Jeg har flere gange besøgt butikken, men efter jeg opdagede at de havde en webshop hvor de solgte deres items, har jeg holdt mig til at snuse rundt derinde.
Hjemmesiden er rigtig fin og overskuelig, så den er værd at tage et kig på.

Mange luksus-genbrugsbutikker har også en instagramprofil hvor man kan se deres nyeste varer.
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 facts om mig