Blue wall

The perfect white shirt

DSC09769

Skjorte KØBES HER

Jeg sad igår og kiggede rundt på ASOS og dér fandt jeg mit næste køb! Jeg fandt nemlig en hvid skjorte som har stjålet mit hjerte. Jeg har i virkeligheden to andre hvide skjorter, men selvom en hvid skjorte er et rimelig simpelt stykke tøj, så synes jeg at der er stor forskel på hver enkel hvid skjorte. Pasformen kan være vidt forskellig og det kan stoffet selvfølgelig også.
Skjorten koster iøvrigt kun 191 kroner, hvilket jo er absurd billigt!
Hvad synes I om den?
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue wall