Think pink!

Ugens ups and downs

tumblr_o45f7gOMHl1qdsqp6o1_500

Ups:
1) Fik endelig lavet en side på bloggen der hedder ‘Presse‘ hvor jeg har samlet en liste over de hjemmesider og blog’s hvor der er blevet skrevet om bloggen.

2) Havde en hyggelig eftermiddag sammen med Sofie Parelius

3) Der var David-Bowie tema i x-factor. David Bowie er en af de største genier i musik-historien og jeg ELSKER alle hans numre, så det var en stor optur!

4) Var til frisøren og fik en helt ny frisure! Den vil jeg vise på bloggen snarest!

Downs:
1) Mandag var dagen hvor jeg forvekslede min tørshampoo med min mors fugtigheds-spray fra Sisley. Så i stedet for at fjerne det fedtede look, blev det endnu mere fedtet og klamt end før. Det endte med at jeg alligevel måtte trække mit dovne korpus i bad.

2) Tirsdag fortsatte jeg med at gøre dumme ting. Da jeg skulle spytte tandpastaen ud i håndvasken da jeg børstede tænder, kom jeg nemlig til samtidig med at jeg spyttede, at række min hånd ud efter mit hår, hvilket betød at min hånd blev fyldt med tandpasta.

3) Fik en slem allergisk reaktion af en sæbe med parfume i. Eksem over det hele på armen.

xx Whitta

 bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Think pink!