En gåtur i Marais

Ægte tæpper

DSC00531 (1)

Jeg har pt. et kæmpe crush på ægte tæpper. Jeg har altid elsket et flot tæppe, men jeg har faktisk aldrig brudt mig om ægte tæpper før. Jeg har nok forbundet det lidt for meget med de tæpper man ser hos ældre mennesker, og derfor har jeg ikke rigtigt brudt mig om at skulle have sådan et tæppe selv. Men efterhånden har jeg altså ændret mening og det er garanteret pga. det man kalder ‘trends.’ Ægte tæpper bliver nemlig efterhånden set over det hele på tumblr, og nu kan jeg pludselig se fidusen i sådan et tæppe. Mode og trend er en mærkelig snegl.

Hvad synes I om disse slags tæpper?
xx Whitta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gåtur i Marais