Pink satin

At glæde sig rigtig meget!

DSC09846 DSC09853

Trøje: Commes Des Garcon // Jakke: Moss Copenhagen // Bukser: ZARA // Hue: COS // Solbriller: Kaibosh

Om fire dage rejser jeg til Paris! Jeg glæder mig simpelthen som et lille barn. Lige da vi bestilte flybilletterne var jeg ærligtalt lidt nervøs over at skulle flyve og jeg er da stadig ikke tryg ved at skulle gå rundt i den parisiske lufthavn, men jeg glæder mig også SÅ meget til at nyde Paris endnu engang – og selvfølgelig skal jeg nok nå sikkert frem og få en rigtig skøn oplevelse.

Idag skal jeg bare være hjemme og lave et par blogindlæg og nyde en fridag. Igår havde jeg sidste gang i gruppeterapi og det var meget psykisk hårdt at skulle sige farvel. Nu er jeg på egen hånd og skal fremover finde motivationen til at se angsten i øjnene hos mig selv og ikke hos terapeuterne.
Hvad synes I forresten om overstående outfit? Jeg var iført dette outfit i weekenden.
xx Whitta

bloglovin follow1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink satin