Places to see // Palmehuset

Memes folk med angst forstår

10194e3b6612b1e20736ddacff0b9b6a1458f0b38794da78ee28a846f90ebd79 animal-memes-642 Headphones-in i-hate-social-anxiety-70886 img-thing MSpzZ6y tumblr_m6r0m2h89c1qdrp9io1_1280

Sommetider er det vigtigt at kunne se det komiske i ens problemer/lidelser, og jeg fik altså et ordentligt grin af disse memes, som opsummerer ret godt hvordan en person med social angst har det.
Jeg tænkte at jeg ville dele disse memes med Jer. Måske har jeg nogle læsere med social angst, som kan få et lille smil på læben af dem?
Jeg er især ret vild med det søde dovendyr. Når man har angst kan man nemlig godt få det VIRKELIG godt indeni når en plan bliver aflyst. Den gode følelse varer bare kun midlertidigt, for man må jo nød til at komme ud og se frygten i øjnene før eller siden.

Er der nogle af mine læsere som har social angst? Det kunne være spændende at høre hvor mange af Jer, som også har den lidelse, og om I får noget ud af mine indlæg om angst.
xx Whitta

bloglovin follow1

9 kommentarer

 • Ida

  Det er bare så vildt rigtigt. Skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så rigtigt!!! :O nogen gange tror man altså man er den eneste i verden der har det sådan der! Thanks for Sharing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahah sålidt da! Og ja, jeg blev helt overrasket da jeg fandt disse memes på internettet, for det er jo liiige sådan jeg har det, haha! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ja haha, det er dejligt at have det lidt sjovt over noget, som ikke er sjovt, sammen med andre, som har det på samme måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Jeg har ikke en diagnose på det, men jeg ved at jeg har social angst ligseom mine 2 søstre.Det er dejligt at have nogle man virkelig kan snakke med, og støtte sig til, og vi snakker tit om det sammen.
  Jeg kan sagtens genkende memesne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg har ikke en diagnose, men jeg er ret sikkert på at jeg har det, for jeg kan genkende alle tingene som er skrevet. Jeg synes det er fedt at læse om det på din blog! Det er virkelig rart at vide at man ikke er alene om det. Nogen gange kan man godt føle at man er den eneste i verden som har angst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg har faktisk aldrig tænkt at jeg havde angst, men der er så mange af billederne der passer på mig større eller mindre grad, så tak for det! Man kan nogle gange undre sig over, hvad der gør en anderledes end andre, når de ikke har det som ovenstående memes…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har panik angst. Men kan stadig relatere til disse memes, i hvert fald nogle af dem. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Places to see // Palmehuset