Mine næste køb

Total clean

13009736_10207456524665610_1320583311_o

Sko: Gucci // Bukser: Dr. Denim // Striktrøje: Benneton // Jakke: Isabel Marant

Godmorgen girls! Jeg er endelig ved at være på toppen efter en uges sygdom, så idag handler det for mig om at blive noglelunde lækker og komme tilbage til livet. Jeg føler mig altid voldsomt isoleret når jeg har ligget i min seng i 5-6 dage. Så idag skal jeg have lagt neglelak, have vasket håret og ifører mig noget forholdsvis smart tøj. Nej hvor bliver det lækkert!

Imorgen SKAL jeg være helt rask, for der skal jeg ud og filme en spændende video sammen med min veninde Sille. Videoen kommer til at handle om bloggerlivet og om de “negative” sider ved det. I skal glæde jer til at se videoen. 😉

Hvad synes I forresten om overstående billede? På billedet har jeg nærmest ingen makeup på, så det er helt mærkeligt at lægge det ud. Jeg synes selv at jeg kommer til at se meget træt ud, når jeg ikke har makeup på.
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine næste køb