En x-factor snak!

Første outfit i April

DSC09369 DSC09354 DSC09406 DSC09339DSC02335

Jakke: Hoffmann Copenhagen // Bluse: Benneton // Solbriller: Rayban // Bukser: Des Petite Hauts // Sko: Gucci (Similar here)

Billeder taget af Cathrine Urhammer

Vi har ramt Lørdag og idag skal jeg pleje min forkølelse så jeg er frisk på de næste par dage. De næste to dage har jeg nemlig aftaler og dem vil jeg gerne kunne holde. Jeg ender ofte med forkølelse når vi rammer April måned. Fordi solen skinner så meget tror jeg altid at vejret er lidt bedre end det er, og så ender jeg med at tage alt for lidt tøj på. I virkeligheden skal man jo nærmest stadig have vanter på når man cykler. Damn you forårsvejr!
Nogle gode tips til at komme over en forkølelse?
xx Whitta

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En x-factor snak!