Sweatshirt vejr

At gøre gode ting for sig selv

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 11.09.24

Hermed en lille update fra mig. I mandags skrev jeg nemlig et indlæg omkring at føle sig alene og ensom (også selvom man har en masse gode venner). Jeg fik rigtig meget fantastisk respons fra Jer på indlægget og I turde også åbne op overfor mig, hvilket jeg synes er helt fantastisk. Jeg elsker at vi kan betro os til hinanden. Jeg er også glad for at jeg kom ud med mine tanker, for det lettede rigtig meget på mit humør at få det skrevet ned. Efter at have skrevet indlægget besluttede jeg mig for ikke at dykke ned i min egen tristhed, men begynde at gøre nogle gode ting for mig selv. Bla. købte jeg i forgårs nogle fine orange blomster til mit værelse og igår gik jeg forbi min kommende højskole.

Jeg synes det er vigtigt at fortælle om den følelse man kan have af ensomhed, selv når man har venner og umiddelbart slet ikke er ensom udadtil. Ensomhed er nemlig også en følelse som ikke altid er begrundet.

Imorgen vil jeg til at gøre endnu flere dejlige ting for mig selv og i weekenden skal jeg se nogle venner, så det er dejligt.
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweatshirt vejr