That's just me! 2016

Drømmer om // Gubi bordlampe

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

I September har jeg fødselsdag og selvom der er vildt længe til, så ved jeg allerede hvad jeg ønsker mig.
Jeg har nemlig forelsket mig hovedkulds i designet fra GUBI og i særdeleshed i overstående lampe. Den koster rimelig meget og det er derfor at jeg vil ønske mig den i fødseldagsgave, men jeg ved bare at den vil pryde mit værelse top meget! Jeg elsker den fine grå-blå farve, men jeg er også vild med lampen i lyserød og sort. Lampen skal stå ved mit sengebord og hver aften vil jeg nyde at have jordens flotteste lampe. 😉

Link til lampen HER

xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

That's just me! 2016