Maratondag i solskin

Kaibosh sunnies

13262649_10207682944685969_521719296_o 13271888_10207682945005977_1161024717_o

Good evening girls! Hermed kommer en lille teaser for det indlæg I vil komme til at se på bloggen imorgen. Når det kommer til solbriller i mellem-prisklassen (Solbriller som ikke er billige, men heller ikke helt dyre) så er Kaibosh et brand man kan regne med. Sidste år købte jeg overstående solbriller i Normann Copenhagen og siden har jeg altid haft et godt øje til Kaibosh solbriller og luret på deres nye kollektioner. Kaibosh solbriller har noget funky over sig og et cool og modigt strejf og derfor vil jeg imorgen vise jer lidt flere solbriller fra deres brand.
Men her kan I se mine elskede solbriller fra dem. Hvad synes I om dem? Jeg ville virkelig gerne have dem med et beige stel også.

xx Whitta

2 kommentarer

 • Sofie B

  De er virkelig fede dine solbriller!
  Jeg kunne godt tænke mig et par nye solbriller lidt dyrere end dem jeg plejer at købe i h&m eller genbrug men jeg er bange for at blive træt af de samme solbriller. Er man mindre villig til at skifte solbriller hvis de er dyrer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg går rigtig meget op i at mine solbriller skal være helt i orden og jeg bilder mig ind at solbriller er noget man godt må betale lidt ekstra for, da det ikke kun er noget man bruger for at være smart, men også for at få beskyttelse. 🙂 Så vil jeg hellere betale lidt mindre for nogle andre ting. 😀 Man kan jo altid ligge en 100’lap til side hvor måned og så har man 1200 kroner til at købe et par solbriller én gang om året. Det er egentlig ikke så galt 😀 Jeg køber ca. ét par solbriller om året. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Maratondag i solskin