Bag det smukke ydre... // Video

Light blue

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Lyseblå er en af sommerens helt store trends og vi ser det hos rigtig mange brands. Jeg er også selv hoppet lidt med på den lyseblå bølge, og da Sille og jeg mødtes i søndags havde vi faktisk begge to lyseblå bluser på. Derfor tænkte jeg også at det var på sin plads at lave et lille moodboard fyldt med smarte kvinder i lyseblåt.
En af de highstreetbutikker som har rigtig meget lyseblå i deres butikker ligenu er ZARA. Så hvis du kommer forbi en ZARA-butik i nærmeste fremtid, så kan man med fordel vælge at købe et par styles med hjem. Jeg skal i hvertfald selv i ZARA snart, for at give min sommergarderobe det sidste finish.
xx Whitta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bag det smukke ydre... // Video