Smykker til solen // Hvisk giveaway

Outfit // Frenzy Magazine release

DSC01756 DSC01744 DSC01762 DSC01763 DSC01791

Bluse: Nué notes (Købes her) // Bukser: ZARA // Taske: Heartmade // Sko: Gucci

Hej piger! Idag rejser jeg til Aarhus sammen med min mor. Vi skal egentlig ikke så meget, udover at shoppe, sole os og selvfølgelig fejrer at Frenzy-magasinet er på gaden. Jeg vil snarest lave et indlæg hvor jeg viser magasinet og skriver præcis hvor I kan anskaffe jer det henne. Men nu når turen går til Aarhus vil jeg lige høre Jer om noget – hvor skal man shoppe, spise og generelt bare hænge ud?

I lørdags til magasinets release-party havde jeg overstående outfit på. Jeg havde hele dagen gået og kigget efter hvilken kjole jeg ville tage på, men i sidste ende kunne jeg bare mærke at jeg havde det mere behageligt i et par bukser. Festen var superfed, men jeg gik rimelig tidligt, da jeg er typen der bliver meget overvældet af sådan nogle arrangementer. Jeg fik dog nået at snapchatte rigtig meget fra aftenen (Albertewhitta)
Vi er et kæmpe hold der har arbejdet på at gøre dette magasin til et hammer-cool ungdomsblad og jeg synes det er lykkedes til bravour! Jeg er glad for alt hvad Frenzy det sidste år har givet mig – både på den sociale front (nye dejlige bekendskaber) men også muligheden for at dyrke min interesse på et helt nyt niveau.
Stay tuned på Frenzy i fremtiden – det bliver kun vildere og vildere. 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

5 kommentarer

 • Helene Jensen

  Elsker det nye design på bloggen! Kender alt for godt det der med at blive træt af mennesker; over dosis af mennesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er jeg bare glad for at du er vild med det nye design – det betyder alverden! <3
   Og overdosis af mennesker er the story of my life, haha!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Følger lige med i kommentarerne, da jeg skal til Århus lørdag. Hvor lang tid skal du være i Århus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Christine

  Hvis I skal på brunch kan jeg anbefale Globen Flakket. De har også en rigtig lækker kagebuffet om eftermiddagen. Aftensmaden er dog ret dyr. Til aftensmad eller middagsmad kan jeg anbefale Karma i Bruuns, Mikuna, Soya på Jægergårdsgade og Cafe KaffeGal i latinerkvarteret, hvor der også er mange andre lækre cafeer. Latinerkvarteret har også nogle nogle vintagebutikker, her kan jeg anbefale SoulShine og So Ein Ding. Det er også området hvor du finder nogle designer butikker og mere alternative hipster butikker. Genbrugen Mö og Flös er også rigtig fed hvor de genskaber gamle ting til noget nyt og har også et fint udvalg af tøj. 🙂

  Ej og så kommer du bare til min by og så er jeg der ikke man xD Men jeg håber at du og din mor får en mega hyggelig dag! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker til solen // Hvisk giveaway