Tilbage til byen // Vinder af Jane Kønig giveaway

Snapshots fra sommerhuset

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Som jeg skrev tidligere på dagen er jeg hjemvendt fra Gudmindtrup Lyng, hvor jeg har sommerhus.
Turen i sommerhus har været vildt hyggelig og jeg savner altid sommerhuset så snart jeg kommer hjem. Livet er så ukompliceret i sommerhuset og man føler sig på en måde afskåret fra omverdenen.

I sommerhuset fik jeg bla. malet et par malerier. Jeg er bestemt ikke en kunstner og jeg synes godt nok det er svært at male med akryl-maling, men det var hyggeligt og jeg blev ret fanget af det. Måske skulle man øve sig lidt mere?
Jeg fik også gået en aftentur på stranden og set solen gå ned. Gudmindrup Strand er den lækreste stand i Danmark efter min mening.

Sidst men ikke mindst tog en vi aftentur i biografen for at se den nye biograffilm ‘En to tre nu’ – den var godt nok sørgelig og jeg sad selvfølgelig og græd, men en god film som er anbefalelsesværdig.

Nu er jeg hjemme og skal arbejde på at lave nogle gode blogposts til jer!
Hvad har I brugt den solrige weekend til? Lad mig høre fra jer.
xx Whitta

bloglovin follow1

7 kommentarer

 • Sofie B

  Jeg har nydt weekenden i forskellige veninders samvær og været på stranden😊 Og fundet ud af at rygdeller er en ting man godt kan have uden at have bh på, så konklusion blev en gåtur(og lidt løb(skal lige igang(er i evig dårlig form))) imorges som den første af mange forhåbenligt. Jeg tænker desværre alt for meget over hvad folk tænker(da jeg er i virkelig dårlig form) om at jeg ikke løber særlig langt også går det meste. Men det var virkelig dejligt at gøre det, selvom det var virkelig grænseoverskridende.

  Ups det blev vist en lidt lang kommentar. Jeg ville bare så gerne fortælle at du inspirere til at bryde nogle grænser ligesom du gør😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Sofie! Det lyder jo som en helt fantastisk weekend hvor du også fik en oplevelse af at være helt okay som du er! 😀
   Jeg glæder mig på dine vegne! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej, så fin sæt, overvejer at købe det! Hvordan er bukserne i størrelsen? 🙂 God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   En størrelse small er en smule stor til mig på bukserne. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Perfekt, tak! Må jeg spørger, hvor høj du er? Og har du andet fra Skall Studio, du kan anbefale? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Har ikke andet fra Skall, men alle deres items er økologiske, så jeg kan ikke andet end at forestille mig at alle deres styles er vildt behagelige at have på (sættet er meega skønt at have på.) 🙂
   Og jeg er 1,60 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  De laver virkelig smukke ting! Tusind tak 🙂 Rigtig dejlig aften til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tilbage til byen // Vinder af Jane Kønig giveaway