New in // Søstjerner

Årets badedragt

0274769003_1_100011

Så har jeg besluttet mig for hvilken badedragt jeg skal være iført denne sommer. Jeg er personligt mere til badedragter end bikinier. Ikke fordi at jeg ikke bryder mig om at vise min mave, men simpelthen fordi jeg synes at badedragter er sindssygt elegante og meget feminine.
Jeg har længe kigget efter en badedragt, men forleden da jeg surfede på & Other Stories fandt jeg en badedragt som både var til at betale og som var skidesmuk! Jeg er helt hundrede på at den vil være helt perfekt til mit brune hår og min solbrune krop.

Hvad synes I om den?
Den kan købes HER
xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

  • Ej hvor er den altså bare fin! Er så enig mht badedragter og bikinier. En badedragt ser bare mere stilet ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New in // Søstjerner