Purple suit // Udsalgsfund

Anni Lu kærlighed

hvid

Armbånd // Halskæde // Øreringe

Anni Lu er et helt perfekt smykkebrand om sommeren. Deres fine blanding af guld og farverige perler er en perfekt kombination og kan peppe alle sommeroutfits op. Ovenover har jeg fundet et par forskellige af mine Anni-Lu favoritter. Jeg er især vild med den fine søhest-halskæde. Jeg læste forleden at søheste symboliserer fantasi og kreativitet – og den symbolik synes jeg er rigtig fin. Så vil gerne have en halskæde med en søhest.
Hvad synes I om de fine smykker? Synes I at de er ligeså fine som jeg gør?

xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

  • Mai

    Jeg synes smykkerne er virkelig flotte. Dejligt at der også er nogle farver i dem. Halskæden med søhesten er vildt sød. Sådan en kunne jeg også godt selv tænke mig. Kan du ikke lave links til hvor man kan købe smykkerne? De kan måske ikke købes på nettet? Mvh. Mai.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple suit // Udsalgsfund