Lyden af sommer og mindeværdige sommernætter

Få fingrene i de fine Elle-covers

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Da Elle Style Awards løb af stabelen tidligere på året var der virkelig ikke sparet på noget. Elle havde nemlig fået Helene Blanche fra Tapet café til at designe det fineste mønster som prydede gulvtæpper og invitationer til begivenheden. Nu er mønsteret også blevet til de fineste mobilcovers og jeg er helt vild med dem! Jeg var allerede forelsket i printet da ELLE første gang offentliggjorde samarbejde med Helene Blanche og som mobilcover er det jo helt perfekt. Og så er det jo endnu en bonus at jeg pt. går og mangler et mobilcover.

Hvad synes I om de fine covers?
I kan få fingrene i dem HER

xx Whitta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyden af sommer og mindeværdige sommernætter