Når outfitskydning tager en uventet drejning

Lyden af sommer og mindeværdige sommernætter

tumblr_o96z6k8OSU1qdsqp6o1_500

Hvis jeg lukker øjnene og tænker over hvad sommer indebærer for mig, så er den første lyd jeg høre enten titelmelodien til KLOVN eller titelmelodien til Tour De France. Det skyldes at jeg har brugt utallige somre på at sidde med min familie ude på vores terrasse (under åben himmel) i sommerhuset, og se Klovn indtil solen gik ned. Jeg husker tydeligt den sommer hvor vi købte to sæsoner af KLOVN som vi kunne hygge os med sommeren igennem. Sæsonerne fik vi dog ikke til at vare hele sommeren, for vi slugte hele 10 afsnit på én aften. Min mor havde arbejde inde i byen og var derfor ikke taget med i sommerhus, så min far, storebror og jeg havde valgt at hive sofaen, fjernsynet, dyner og puder ud på terrassen, hvor vi så sad og mærkede den kølige sommeraften, imens KLOVN kørte for fuld smadder.

Det er nok et af de sommerminder jeg vil bærer med mig hele mit liv.
Idag har vi fået set alle KLOVN afsnit og når vi er i sommerhus er det en tradition at se afsnittene igen.

Hvad er lyden af sommer for jer?
Lad mig endelig høre.
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Sophie

  Ej, hvor sjovt! Det er næsten det samme med mig. 🙂

  De gange min familie og jeg har været i Italien, så har vi hevet Klovn DVD’erne med, og de aftener, hvor vi ikke var ude i byen, eller på ture, så afsluttede vi dagen med et par afsnit af klovn! At have den lille portion danske humor med, var faktisk en hyggelig tradition synes jeg. Nu tager vi dem dog ikke rigtig med mere, pga. DVD afspillere ikke rigtig er noget man har på hoteller/osv mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det lyder ellers helt vildt hyggeligt!! 😮 <3 Elsker KLOVN, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når outfitskydning tager en uventet drejning