Ganni pre fall scoop

Outfit // Ivy Copenhagen jeans

DSC01415 (1)DSC01384DSC01425DSC01433

Skjorte: Skall Studio (købes her) // Rullekrave: Maanestråle // Bukser: Ivy Copenhagen // Taske: Chanel // Sko: Gucci // Øreringe: HVISK (købes her)

Hermed kommer en lille opdatering fra mig, samt nogle outfitbilleder. På billederne er jeg iført min fantastiske skjorte fra Skall Studio, samt mine nye jeans fra Ivy Copenhagen. Ivy Copenhagen er helt klart et brand I vil komme til at høre en masse om fremover – det er nemlig et forholdsvis nyt mærke der sælger jeans. Jeg elsker mine hvide jeans fra Ivy Copenhagen og de er superbløde og føles nærmest som joggingstof – så det må nok siges at være mine favorit-jeans.

Den prikkede skjorte fra Skall Studio er iøvrigt nedsat fra 899 kroner til 539 kroner på Fashion-post. Skjorten kan købes HER
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni pre fall scoop