Anni Lu kærlighed

Ting der irriterer mig, pt. 2

tumblr_o8nbgtMr3M1qdsqp6o1_500

Gamle mænd der tror de stadig er i 20’erne
Det er bare så forfærdeligt kikset når mænd kommer i midtvejskrise og pludselig føler at de skal “lege” unge igen. Et par gange har jeg oplevet ældre mænd kontakte mig og mine veninder på cafeer og barer – og de forstår slet ikke hvor kikset de kommer til at fremstå (og desperate). Og så er der altså en uskreven regel der hedder “Man skal ikke lægge an på piger der har samme alder som ens egen datter” PUNKTUM.

Vabler
Jeg ved ikke hvad der sker for mine fødder, men jeg får absurd nemt vabler. Pt. har jeg omkring fire vabler på min fod og Birkenstock er nærmest det eneste fodtøj jeg ikke får vabler af – og dem får jeg endda også vabler af hvis jeg går tilpas nok med dem.

Passiv aggresivitet
Ubehageligt på så mange måder! Det kan f.eks. være mennesker der med vilje går langsomt på gaden, fordi de ved at der er mennesker bag ved dem som skal forbi. Det er røv-træls med de mennesker der får et kick ud af at lave små usynlige provokationer.

Når planerne bliver ændret
Jeg har det SÅ svært ved ændrede planer. Jeg er et meget planlæggende menneske og hvis tingene ikke bliver som inde i mit hoved så får jeg simpelthen stress. Dog kan man ikke rigtigt undgå at planer bliver ændret – sådan er livet jo, men det kan sku stadig irriterer mig. 😉

Er der nogle af overstående punkter som også irriterer jer?
xx Whitta

bloglovin follow1

3 kommentarer

 • Helene

  Kender alt til det der med at hvis planerne bliver ændret! Nu har man jo lige gjort sig mentalt glad på at skulle være social.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  alle punkterne kan jeg forholde mig til…og jeg er i start 40’erne…synes absolut det er så uværdigt når mænd i min alder lægger an på piger i 20’erne, man kan altså sagtens være ungdommelig på det tjekkede og værdige måde…

  mht punkt om passiv-agre. så vent til du oplever det på vejene – det er helt hen i vejret..især mænd er slemme til det.

  prøv med plaster og lignende fra matas inden vablerne kommer – jeg hader dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tak for det gode tips! Og uuuh kan forestille mig at det er helt ekstremt i trafikken 😮 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anni Lu kærlighed