Yoghurt i fjæset og smukke forsider

DSC02361

Som så mange andre somre ender det med at jeg altid får en mild solskoldning fordi jeg åbenbart aldrig lærer af mine fejl. Normalt har jeg skoldningen noglelunde under kontrol og har kun ondt i ti timer cirka, men denne gang er det desværre anderledes og den har ramt mig med 120 kilometer i timen. Min mor har fortalt mig at yoghurt hjælper på smerterne på solskoldningen og derfor har jeg de sidste par dage siddet med yoghurt i ansigtet – og det lugter altså ret så forfærdeligt. Jeg er ikke fan af lugten af hverken mælk eller yoghurt, så det var nogle lange 15 minutter man skulle have det siddende i ansigtet inden man måtte fjerne det.

Jeg føler mig sku så dum, for jeg ved jo godt at det er usundt ikke at bruge solcream og jeg har også en solcream jeg normalt bruger, men i søndags da det var overskyet tænkte jeg at jeg kunne undværer – men solen rammer jo forfanden stadig en.

Jeg har modtaget det nyeste cover og jeg elsker ALT ved det. Jeg elsker forsiden OG de fine fotoserier der er i. Især er jeg vild med fotoserien ‘Athena’ – den må i lige tjekke ud.
Hvad synes I om forsiden? Jeg synes personligt det er den pæneste i mange år. Jeg elsker at der er så meget liv i billedet og så er jeg ret vild med kombinationen af gul og lyseblå.

xx Whitta

2 kommentarer

  • Helene

    Elsker også forsiden, den viser en “mere” naturlig side af en model

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays pick