Sommerhus-indretning med plakater fra Desenio

Back to copenhagen!

DSC02991collageDSC02986

Kjole: By Malene Birger // Sko: ALDO shoes // Taske: Marni

Idag går turen hjem til København. Det er virkelig med blandede følelser at jeg nu tager hjem. Jeg savner virkelig byen og alt det liv der er derinde, men jeg har det også altid rigtig skidt med at komme fra A til B og omstille mig – og derfor er jeg også rigtig nervøs.
Nerverne for at begynde på højskolen begynder også at krible lidt i mig og jeg er bange for at nerverne kun vokser fra nu af. Så nu skal jeg snart se nogle veninder, så jeg kan komme på andre tanker. Det er bare virkelig en stressende følelse at skulle ind til byen, når jeg nu har vænnet mig til den rolighed og primitive livsstil her er på landet.

Jeg tænker at jeg skriver mere om mine højskole-tanker når jeg kommer nærmere. Ligenu forsøger jeg bare at leve i nuet og tage tingene som de kommer – det er jeg nok nød til. 😉

Hvad skal I bruge jeres sidste uger af sommerferien på? Har I måske stadig en ferie til gode, eller skal I snart hjem?
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus-indretning med plakater fra Desenio