Mad jeg vil/ikke vil spise i Italien

Blue jewelry from Anni Lu

picmonkey 1

En uge inden afrejse til Italien modtog jeg den fineste lille pakke med en masse godter fra Anni Lu. Anni Lu er sammen med Carré mit favorit-smykkebrand, og jeg elsker designeren Helle Vestergaards evne til at kombinerer elegance med farver og spænding. Hvert et smykke kan sin egen ting og det synes jeg faktisk er intet mindre end fantastisk. Udover at få en masse armbånd og et par øreringe, så fik jeg den fineste halskæde fra hendes nye kollektion. Halskæden findes med både grå, blå, hvid og lyserød perlesnor og med både et måne-vedhæng og et sol-vedhæng. Jeg har valgt den lyseblå halskæde med en lille sol.
Hvad synes I om halskæden?

Hvis nogle er interesserede kan I købe halskæden HER

Hvis I ikke har læst de sidste dages indlæg så kan jeg fortælle at jeg ligenu befinder mig i Italien. Så husk at kig forbi min instagram for opdateringer fra rejsen. @Bertewhitta

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad jeg vil/ikke vil spise i Italien