Er det sundt for mig at blogge?

Hvordan vil bloggen se ud imens jeg rejser?

PicMonkey CollageDSC02385

Øreringe: H&M // Skjorte: Helmut Lang // Taske: Marieta Cox

I overmorgen drager jeg afsted til Italien og i den forbindelse vil jeg lige lave en lille update på hvordan bloggen kommer til at se ud i de fjorten dage hvor jeg altså render rundt og bliver solbrun. Jeg har overvejet hvorvidt jeg skulle gå på sommerferie og lade bloggen stå tom, men jeg kan også mærke at det er vigtigt for mig at kunne underholde jer som sidder hjemme i Danmark og ikke har nogle særlige planer. Jeg overvurderer måske underholdningsværdien af bloggen, men jeg tænker at nogle af jer måske synes det er hyggeligt at tjekke ind og få et lille Whittaheart-fix hvis vejret går hen og bliver ikke-så-heldigt eller hvis man har brug for et break fra sommervarmen.
Så jeg planlægger nogle indlæg til bloggen imens jeg er væk. Bla. nogle outfitindlæg jeg har taget inden afrejse, collager og andre små indslag. Jeg vil dog nok også lige blogge lidt fra ferien, for jeg har (gudskelov) Wi-fi. 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

3 kommentarer

 • Pernille

  Håber du får en helt igennem fantastisk tur. Har selv været i Italien mange gange og besøgt en del storbyer og feriebyer og jeg er helt forelsket i Italien, så jeg er lidt nysgerrig om hvor du skal hen.
  Hvis du har lysten til det kunne det også være spændene med nogle indlæg omkring den by du bor i og nogle indlæg som fokusere lidt på kulturen. Jeg syntes selv Italien har en fantastisk charme og Kultur. Men rigtig god tur. Jeg sidder her hjemme og er rigtig misundlig på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hahah, jeg vil sende dig en tanke når jeg sidder dernede! 😀
   Tak for din idé til blogindlæg – skal bla. besøge Firenze og der vil jeg helt sikkert tage nogle billeder, den by skulle jo være uhyggeligt smuk! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  God ferie til dig. Nyder bestemt dine indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det sundt for mig at blogge?