5 om mig

Om en tur til Portofino

DSC03238DSC03265 DSC03261

Sko: Gucci // Kjole: Filippa K (Købes her) // Solbriller: KBL Eyewear

Jeg fortalte forlededen at det outfit jeg viste, var det sidste fra min rejse til Italien. Men det var altså ikke rigtigt! For igår opdagede jeg at der lå disse billeder i mine indlægs-kladder og det skal selvfølgelig også vises på bloggen.
Kjolen købte jeg i slutningen af Maj og den er fra Filippa K. Jeg er helt vild med den fine og stærke blå farve og den får virkelig mine øjne til at fremstå mere blå end de i virkeligheden er.

Billederne er taget i starten af min rejse til Italien, da jeg bla. besøgte den lille Italienske by Portofino. Portofino er en vildt lækker lille havneby med de smukkeste pastelfarvede huse, smukke eksotiske blomster og lækre og eksklusive butikker. Byen byder både på shopping – bla. fandt jeg en lækker pung fra Céline, men den byder også på solbadning og lækre restauranter.

Hvad synes I om kjolen? Jeg har desværre ikke gået så meget med den, da jeg har det lidt svært med at iføre mig tøj i meget opsigtsvækkende farver, men kunne godt tænke mig at høre hvad I synes om den 🙂
xx Whitta

bloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 om mig