I min kuffert til Italien

Summer moodboard

sommer moodboard

Når dette indlæg udkommer sidder jeg i bilen og er på vej til Italien. Når vi skal på bilferie køre vi altid ret tidligt, så når dette indlæg udkommer klokken 11 er vi nok allerede ved at være i Tyskland. Vi er dog først i Italien imorgen, for vi har valgt at overnatte et sted i Tyskland, så vi er udhvilede når vi kommer til hotellet ved Comosøen imorgen. Jeg tænkte at det var passende med et stemningsfuldt moodboard for at komme i ferie-stemning.

Det bobler i min mave når jeg sidder og timer dette indlæg, for jeg har virkelig brug for den her ferie. Jeg har så meget brug for at få ro og fred i min krop og ikke skulle forholde mig til bloggen, aftaler og stressende møder. Her er der intet at skulle tage stilling til.

Jeg opdaterer fra ferien på instagram. Det er lidt mere ligetil at poste et billede på instagram, end at lave et helt blogindlæg. På instagram hedder jeg @Bertewhitta

Husk jeg har planlagt en masse indlæg, så bloggen vil ikke stå tom imens jeg er væk.
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I min kuffert til Italien