Jeg er ikke sur, jeg er rasende!

Viva Antigua! // Essie summer collection

DSC03030 DSC03039

Jeg modtog inden rejsen til Italien en pakke fyldt med smukke neglelakker fra Essies summer-kollektion. Kollektionen bliver kaldt ‘Viva Antigua’ og er fyldt med sommerlige farver som turkis, stærk lyserød og rød-orange. Der er også mere klassiske farver som hvid og en mørkeblå, men min favorit-farve er helt klart den turkise – det er en virkelig flippet og særpræget farve. Alle neglelakkerne var selvfølgelig pakket med i min taske til Italien og jeg har allerede fået prøvet nogle af dem.

Jeg er ikke specielt god til at gå med neglelak, jeg er nemlig helt elendig til at lægge neglelakken og det tager mig hundrede år og en hel bøtte vatpinde at få det rigtige resultat – og det dur min tålmodighed altså ikke til. Jeg har faktisk kun neglelak på, når min mor har tid til at hjælpe mig med at lægge den, haha! – Hvad skulle jeg dog gøre uden mor. 😉

Hvad synes I om farverne?
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er ikke sur, jeg er rasende!