PJ-styles

6 ting jeg aldrig kommer til at gøre…

Skærmbillede 2016-08-08 kl. 16.56.14

Faldskærmsudspring eller Bungee-jump
Jeg har absolut intet behov for at få en nær-døds-oplevelse. Jeg får nok adrenalin i min krop, ved at have angst og jeg mangler bestemt ikke flere nervøsitetsmomenter i mit liv. Jeg vil sågar sige at jeg ikke ville tage imod et faldskærmsudspring for en million kroner. Aldrig i livet!

At kaste mig ud i vandet, uden først at stå i vandkanten i ti minutter og tage mig sammen
Jeg står altid i omkring 5 minutter og tager tilløb til at gå (langsomt) ud i vandet. Jeg ved godt at jeg på den måde trækker pinen ud, men jeg er bare ikke specielt modig på det område.

At flytte til udlandet
Jeg elsker at rejse til udlandet (med bil vel og mærke, for jeg er bange for at flyve) men jeg kommer aldrig til at bosætte mig i udlandet. Jeg synes Danmark er et virkelig trygt land og det sætter jeg virkelig pris på.

At stemme blå blok 
Jeg kommer ALDRIG til at stemme på blå blok og jeg er faktisk også ret sikker på at jeg aldrig kommer til at gifte mig med en som stemmer blå blok. Mine værdier er så langt væk fra blå bloks politik som noget kan være.

At komme for sent
Det er måske lidt voldsomt at sige ‘aldrig’ for det kan jo svipse, meeen det vil helt sikkert ikke komme til at ske meget i mit liv, for jeg synes det er så respektløst og arrogant at komme forsent til aftaler.

At se en gyserfilm
Alle de gyserfilm jeg har set har givet mig traumer. Så sent som for et par uger siden så jeg et lille klip fra Ondskabens Hotel og jeg begyndte nærmest at græde og gik helt i chok. Og jeg behøver vel ikke at sige at jeg heller ikke kunne sove den nat.

Hvad ved I at I aldrig kommer til at gøre?
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PJ-styles