Sådan overlever du strøget i turist-sæsonen

Et nyt kapitel starter idag…

DSC04221 DSC04244 DSC04239

Skjorte: Nue Notés // Sko: Adax (Købes her) // Bukser: ZARA // Solbriller: Urban Outfitters

Idag klokken kvart i fire, vil jeg for første gang træde ind på min skole og møde mine kommende klassekammerater. Sidste gang jeg var så nervøs som ligenu, var da jeg skulle starte i en ny klasse i folkeskolen. Jeg føler ikke at jeg kan mærke mine ben, jeg føler at jeg skal kaste op konstant og jeg er SÅ bange for at besvime eller kaste op inde på skolen foran ALLE de andre elever.
Jeg har set frem til denne dag siden jeg blev skrevet op på højskolen og det er derfor jeg gør det, men ligenu har jeg bare lyst til at droppe det. Der er bare SÅ lang tid til at klokken er kvart i fire!

Da højskolelivet starter nu, så bliver min blogging også skruet ned på et meget lavt blus og jeg vil kun blogge hvis jeg har noget jeg bare MÅ dele med jer. Det er vigtigt for mig at kunne give hundrede procent af min energi til højskolen og derfor bliver bloggen nedprioriteret. Men jeg skal nok huske at komme med nogle opdateringer om både højskolelivet og SELVFØLGELIG outfitbilleder i ny og næ.
Jeg håber virkelig at I hænger ved og stadig vil kigge forbi. Jeg tror faktisk indholdet på bloggen bliver endnu federe nu, hvor jeg kun opdaterer hvis jeg har noget virkelig vigtigt at fortælle! Jeg er selvfølgelig tilbage på fuldt tryk igen efter jul. 😉

Hvis I vil være sikre på at vide hvornår der kommer nye indlæg herinde, så følg bloggen på enten FACEBOOK eller BLOGLOVIN.

Kryds lige fingre for mig klokken kvart i fire! Jeg håber sådan at mine ben bærer mig ind på skolen uden problemer og at de ikke stivner på vejen derind.
xx Whitta 

bloglovin follow1

5 kommentarer

 • Sofie

  Held og lykke med højskolen Alberte! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ønsker jeg alt helt og lykke. Håber det her bliver en positiv oplevelse for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fedt, at du gør det, og jeg krydser fingre for at det går godt:)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med det- du ser fantastisk ud på de billeder- så lækker skjorte👌🏻🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med højskolen.

  Har selv skrevet et indlæg om min vej gennem uddannelses systemet.

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan overlever du strøget i turist-sæsonen