Update

Slut med COVER som vi kender det…

14203542_10208411558260853_845361400_o

Når man er syg går de færreste ting ens næse forbi. Jeg er typen som scroller nyheds-siderne tynde når jeg er syg, da jeg bliver så obsessed med at være opdateret på hvad der sker ude i verden. Tidligt igår morges vågnede jeg og opdagede at Børsen havde skrevet en artikel med et lille interview med Covers skaber Malene Malling. Her offentliggjorde hun nyheden. Cover slutter i December med at være et månedligt magasin.
Istedet bliver Cover nu et magasin som kommer hvert halve år og jeg tror virkelig godt vi kan glæde os! Cover bliver meget mere gennemført (Er det overhovedet muligt?) og redaktionen vil ikke gå på kompromis med deres store passion for æstetik og kunst. Jeg tror det bliver lidt af et festfyrværkeri at åbne det første magasin.

Så hermed en lille service-meddelelse til Jer som endnu ikke vidste det.
Jeg ligger stadig syg og det tegner ikke til at jeg er rask imorgen – desværre!
Jeg glæder mig så meget til at blive rask og få set mine veninder og leve et normalt liv udenfor… Ens seng bliver mere og mere klaustrofobisk at befinde sig i efterhånden.

Hvad synes I om denne Cover-nyhed?

xx Whitta

bloglovin follow1

4 kommentarer

 • Sophie

  Blev faktisk oprigtigt ked af det, da jeg læste det. Synes det er så ærgerligt, at det ikke er rentabelt for dem, at udgive hver måned. Det skyldes nok desværre den stor digitalisering 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Synes det er mega ærgerligt, jeg glæder mig altid så meget til at modtage mit blad, så 2 gange om året er trist:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Jeg tror det skyldes at det ikke rigtig findes i nogle butikker i Jylland.. Bor i Herning og der kan man kun få det på tog stationen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update