Når man er bypige, men helst ikke vil indrømme det

Cheap vs. expensive // Black tee with print

DSC04631

GINA TRICOT, KØBES HER // RIKA, KØBES HER

I denne udgave af cheap vs. expensive har jeg fokus på sorte t-shirts med print. Dette ser vi nemlig meget ofte i gadebilledet i øjeblikket. Jeg har selv lige købt mig en mørkegrå t-shirt med print fra H&M (Kan ses her) men ellers kunne jeg godt have overvejet at købe t-shirten fra Gina Tricot. T-shirten fra Gina Tricot koster nemlig blot 79 kroner!
Hvad synes I om trenden med printede t-shirts?

I aften skal jeg sidde og se vild med dans med familien. Jeg ser alt for meget fjernsyn i øjeblikket. For mig er dårlige realityprogrammer det mest afstressende der findes, og jeg har gennembanket mig igennem en hel sæson af Robinson på Viafree i løbet af denne uge. I næste uge må jeg lige tage mig lidt sammen og få genopbygget min selvdiciplin, så jeg ikke ender i dovne-mode. 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er bypige, men helst ikke vil indrømme det