New in // Maria Black

Hvad skal man ønske sig?

outfit_1059531_1Alena tassel-trimmed herringbone scarf

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lave et indlæg til jer, hvor jeg fortæller hvad jeg ønsker mig i fødselsdagsgave. Sagen er bare den, at jeg i øjeblikket kun har TO ønsker. Det ene er et superblødt tørklæde fra Isabel Marant og det andet er en helt plain og ensfarvet t-shirt fra Filippa K.
Og nu er der altså ikke så forfærdeligt længe til min fødselsdag. Jeg har nemlig fødselsdag 28. September, hvor je fylder tyve år. Derfor vender jeg mig nu imod jer, og spørger jer hvad jeg skal ønske mig?!

Indtil fornylig havde jeg også en vinterfrakke fra Isabel Marant på ønskelisten, men så fandt jeg ud af at den kradser af H til, så den er kommet af listen igen.

I får lige et billede af det tørklæde jeg ønsker mig. Det er det blødeste tørklæde jeg i mit liv har mærket og jeg er sikker på at jeg kommer til at gå med det hele efteråret og vinteren hvis jeg får det.
Hvad ønskede I jer til jeres fødselsdag? Kom hjertens gerne med links. 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

6 kommentarer

 • Hvad med nogle “flytte hjemme fra” ting, altså kopper, service, små møbler, gulvtæpper og sådan? Det kan man vel aldrig få nok af, derudover er striktrøjer altid på min ønskeliste:)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Åh ja! En god striktrøje kunne godt være et godt bud! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  En bog eller et weekend spa-ophold ^^ Kan godt anbefale Hotel Vejlefjord og deres termiske bade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også bday i september og står i samme situation med ønsker 😅 Halstørklædet lyder som en lækker ide 🙂

  Ellers er jeg enig i spa ophold på Vejlefjord, det er også på min ønskeseddel og noget jeg VILDT gerne vil! Ellers så ønsker jeg mig personligt en Marshall højtaler, et par coffeetable books med fashionfotograferne Helmut Newton og Tim Walkers billeder, Royal Cph stel i mørkeblå og mega mussel og gavekort.

  Ellers så synes jeg også at smykker er en go ide, især fordi de holder længe og der er noget specielt i få et smykke man ka lade gå i arv som man fik til sin 20års, det jo er et lidt skarpt hjørne at runde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Cos har lavet så fine frakker til efteråret/vinter, måske det kunne være noget? Ellers noget lækkert, luksuriøst hudpleje/sminke, god litteratur, oplevelser eller årskort til museer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg skal da lige ind og kigge på de jakker! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Maria Black