Trend // Midi skirt

Update // Jeg er pissestolt af mig selv!

14550692_10208662112244546_446239634_o

Jeg har gået og haft det lidt skidt de sidste par dage – også selvom det har været min fødselsdag. Jeg er ved at trappe ned i min angst-nedsættende medicin og jeg må indrømme at det tager lidt hårdt på mig. Jeg synes at jeg mærker mere angst end jeg plejer og jeg føler mig ret svag i kroppen. Derfor var det en gigantisk sejr for mig, da jeg imorges udfordrede min angst og gjorde noget, jeg nærmest ALDRIG har turde. Jeg cyklede en rute på 2 kilometer, med tæt morgentrafik og med flere store kryds med mange biler. Men jeg cyklede ikke et hvilket som helst sted hen – jeg cyklede afsted til en rigtig god bager, for at købe morgenbrød.
Det lyder nok ikke som specielt store bedrifter, men for en person som både er bange for at købe ind og at cykle, er det nok en af de største udfordringer jeg har udsat mig selv for.

Det var SÅ dejligt at bevise overfor mig selv at jeg stadig har power og at angsten ikke har overtaget magten.

Jeg var så ekstremt stolt af mig selv efterfølgende, at jeg tog et billede af min cykelkurv med morgenbrødet og sendte til mine forældre. Billedet kan I se ovenover. 😉

I aften skal jeg sidde og se Vild med Dans med mine forældre. Det er efterhånden blevet lidt af en tradition. Jeg holder med den kvindelige bokser som jeg ikke kan huske hvad hedder. Jeg synes dog også at Thomas Buttenchøn er herre-sej! Ser I vild med dans? Hvem holder I med?

xx Whitta

bloglovin follow1

12 kommentarer

 • Stort skulderklap til dig!

  Jeg led selv af angst for et par år siden, og det er ubeskriveligt svært, når angsten har kontrollen i styretårnet, og man hele tiden skal være “vågen”, for at den ikke overtager ens hverdag komplet.

  Jeg ved om nogen, hvor stor optur man har over sig selv, når man overmander stemmen i hovedet og nervøsiteten i kroppen, så stor ros til dig 🙂

  Det må da være dejligt at gå på weekend med en følelse af, at du har rykket dine grænser på den rigtig gode måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja præcis! Der er ikke noget så dejligt som at gå weekenden i møde med god samvittighed over at man har vundet over angsten. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som fellow angst-ramt så synes jeg sku det er stærkt gjort! Jeg trappede ud på den mest forkerte måde ever – at gå fra høj dosis den ene dag til at kvitte 100% den næste. Jeg var så syg så syg og troede jeg skulle dø. Så jeg synes det er så stærkt gjort at du bider hårdt sammen og trapper lige så langsomt ud. Det er en hård kamp og synes sku det er så sejt at du losser din angst i *bip* og udfordrer dig selv på den måde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Åh hvor er du bare megasød! Det er så dejligt med lidt søster-solidaritet fra en som går igennem nogle af de samme ting. Håber at du er okay idag og at din angst ikke styre for meget. <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du skal være så stolt af dig selv! Det er mega sejt gjort! Jeg skal selv gøre noget i dag, der virkelig kommer til at udfordre min angst og jeg kommer til at være et sted med mange mennesker og stress. Har ligget søvnløs og har det i skrivende stund ikke specielt godt. Men nu har jeg bestemt mig for, at gøre det og der er ligesom ingen vej tilbage! Håber jeg kan være ligeså stærk som dig. Dit indlæg var i hvert fald lige hvad jeg trængte til:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej søde Simone! Kender så godt følelsen af at ligge søvnløs fordi man skal noget man er angst for! Det er SÅ godt at du springer ud i det og det skal nok gå! Heldigvis er angst ikke rationel, men skyldes et lidt for følsomt alarmberedskab i hjernen. Jeg vil tænke på dig idag og holder med dig! 😀 Det skal jo nok gå, selvom det kan virke uoverkommeligt. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Tusind tak, søde Alberte! Tænkte at jeg hellere lige måtte give en lille update:-) Det gik faktisk ret godt! Der var lige et par enkelte gange, hvor jeg måtte minde mig selv om, at trække vejret dybt og en enkelt gang hvor jeg var nødt til at trække mig lidt tilbage for at få lidt ro. Jeg betegner det dog stadig som en succes og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Da jeg kom hjem føltes det som om, at jeg havde løbet et marathon – jeg var så træt på trods af, at det kun var et par timer jeg havde været væk! Tak for dine søde ord<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Åh hvor er du bare sej!! <3 Det er da en kæmpe succes! Og det er bestemt ikke en dårlig ting at trække sig lidt – det kan vi alle have brug for. :* Godt klaret! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Som angstpatient der selv er trådt helt ud af medicinen, ved jeg hvor stor en bedrift det faktisk er! Er helt stolt på dine vegne, kæmpe tillykke og hvor er du mega sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak Regitze! <3 Er glad for opbakningen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fantastisk indlæg. Du er godt nok sej!! Synes det er så flot og stort, at du her deler det med at have angst. Du skal vide at du lige har inspireret mig til at fortælle om min stress og depression.

  Håber at du har lyst til at gå ind og læse det.
  http://nouw.com/alfridanowak/about-working-hard-getting-succes-27109133

  Tusind tak fordi du er så inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Wow søde! Tak for de søde ord! Og hvor er dit indlæg bare sindssygt godt – og din blog for den sags skyld. Den skal jeg da ind og læse lidt oftere. 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend // Midi skirt