Update // Jeg er pissestolt af mig selv!

Snapshots fra min fødselsdag

PicMonkey Collage

Mit første selfie som 20-årig. Øreringene på billedet er fra @RBSsmykker // Jeg fik en stor pakke fra Samira Kudsk til min fødselsdag. I pakken lå der en masse lækkerier, som I snart får at se // Jeg var i biografen på min fødselsdag og var ret oppe at køre over at der snart kommer en Beatles-film!

De allermest dedikerede Whittaheart-læsere har garanteret opdaget at jeg ikke opdaterer så ofte på snapchat længere. Dette skyldes at jeg er blevet ret vild med instagrams egen snapchat-agtige-funktion, hvor et billede kun ligger tilgængeligt for følgerne i 24 timer – men så kan man altså også se billederne flere gange. Jeg opdaterede instagram flere gange igennem min fødselsdag og I kan se de ting jeg postede ovenover.

Hvis I vil følge tættere med i mit liv, kan I følge mig på instagram på @Bertewhitta

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update // Jeg er pissestolt af mig selv!