GIRLS // Andrea Rognstad

Ugens mode-news #3

tumblr_odv4pv5ddg1qdsqp6o1_500

Nu kan du leje en taske
I københavn er der netop åbnet en ny butik kaldet ‘My Bagup’  som giver dig mulighed for at leje en dyr designertaske, hvis du ikke har råd til at eje den. På den måde kan du leje en fin taske til en særlig lejlighed, hvor du gerne vil være lidt ekstra fin. Jeg kunne bestemt godt finde på at leje en Chanel-taske hvis jeg skulle til et fint bryllup.
Butikken kan findes i Kompagnistræde.

Normann Copenhagen har åbnet ny butik
Normann Copenhagen har netop åbnet ny butik på Østerbrogade. Butikken har faktisk ligget på Østerbrogade i mange år efterhånden, men har igennem lang tid været under renovation. Nu er butikken genåbnet og hvis man er aktiv på instagram, så har man sikkert allerede set en masse billeder af det fine lyserøde univers man kan opleve, når man besøger butikken.

Adidas Gazelle laver 51 nye farver
De ikoniske Adidas Gazelle sko bliver nu relanceret i 51 nye farver og med et helt nyt look. Jeg er personligt superspændt på at se disse nye Adidas Gazelle sko i virkeligheden og se om de er ligeså smukke som de tidligere modeller. Jeg er personligt rigtig vild med Adidas Gazelle-skoene og er især brændt varm på dem i en mørkeblå farve.
Som ambassadør for Adidas Gazelle står Kate Moss som ansigt udadtil, for denne relancering.

xx Whitta

bloglovin follow1

1 kommentar

  • Agnete

    Uha jeg glæder mig også virkelig meget til de nye Adidas gazelle sko <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS // Andrea Rognstad