Hvilken hårfarve er pænest?

8 tegn på at du er en Bridget Jones…

skaermbillede-2016-10-05-kl-15-04-57

Vi kender alle Bridget-Jones typen. Måske er du selv en Bridget Jones, eller også har du en veninde som er det. Nedenunder kan I læse 8 tegn på at du er en Bridget Jones og jeg kan røbe at jeg har oplevet to af følgende ting på listen, no kidding.

1) Du tager ud i IKEA for at købe en plaid, men kommer hjem med både sofa, lænestol og selvfølgelig ingen plaid.

2) Du bruger en hel uge på at planlægge dit outfit til næste mandags møde på arbejdet, hvorefter du finder ud af at du slet ikke skal arbejde grundet efterårsferie.

3) Men det gør ikke noget, for du havde glemt at hente outfittet fra rens.

4) Du er i byen og der er en super attraktiv fyr som sender blikke til dig hele aftenen. Men du opdager senere på aftenen at det bare er hans kontaktlinse som generer ham.

5) Du forsøger at tage revanche, da du ser en supersød fyr i det lokale supermarked. Du samler mod og tager kontakt til ham, men da du kommer tæt på, opdager du at han er mindst fem år yngre end dig.

6) Du passer din morgenvagt i bagerbutikken, men da klokken bliver syv, opdager du at du har spist flere basser end du har solgt.

7) Du siger “flyt dig” til en fyr som står og fylder i midtergangen i toget, hvorefter han vender sig om og du kan se at han er spastiker. 

8) Du har mindst én gang prøvet at falde baglæns på ryggen med en rygsæk som var for tung, så du lå som en skildpadde og sprællede med benene.

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken hårfarve er pænest?