5 facts om mig

Birthday outfit sneak peek

DSC06092DSC06122 DSC06134

Jeg havde som I nok så småt har registreret fødselsdag i onsdags og det er jo den ene gang på året, hvor man nærmest kan få sine forældre til alt! Derfor havde jeg bedt min skønne mor om at tage nogle outfitbilleder af mig til bloggen. Ikke fordi at det er en kæmpestor begivenhed, for det gør hun jo faktisk nærmest flere gange om ugen.
Men her får I lige et lille sneak peek af de billeder hun fik taget af mig. Cardiganen er en fødselsdagsgave og imorgen på bloggen kan I læse hvor den er fra.

xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

  • Sophie

    Wow, den er flot.
    Må vi også få af vide, hvor støvlerne er fra ? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 facts om mig