Im so freaking tired

Céline Paris Fashion Week

ikke-navngivet-1-1 ikke-navngivet-1-2 ikke-navngivet-1-3 ikke-navngivet-1-4 ikke-navngivet-1-5

Jeg var desværre ikke en af de heldige som blev inviteret med til modeugen i Paris – hvilket jeg også lidt havde set komme, da jeg endnu aldrig er blevet inviteret til modeugen i andre lande end Danmark. Men det gjorde egentlig heller ikke så meget, for på sociale medier var det ganske nemt at blive opdateret på alt det som skete i mode-mekka.

Hvis man skulle finde en vinder af hvem som har fået lavet den smukkeste SS17-kollektion, så må vinderen altså gå til Céline. Jeg synes personligt ikke at det var dem som havde lavet det mest spændende sceneshow, men det gør jo heller ikke så meget, når tøjet er helt fantastisk smukt! Jeg elsker nærmest alle looks på catwalken, men i særdeleshed er jeg vild med de ti looks jeg viser jer ovenover. Jeg synes også at det er død-cool at mange af modellerne har sneakers på til deres flagrende kjoler.

Hvad synes I om Célines SS17-kollektion? Er der nogle af disse looks som I ville kunne se jer selv i?
xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Im so freaking tired