Mango Wanties

GIRLS // Sille Nikolajsen

Skærmbillede 2016-10-03 kl. 21.28.09

Sille Nikolajsen // Tyve år // Helsingør

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Jeg går aldrig på kompromis med mine smykker. Ikke som sådan at mine smykker skal være dyre. Men de skal holde i kvaliteten og være i ægte metaller.

Mit garderobe er fyldt med… Hvide skjorter og strik trøjer. Min kæreste er efterhånden godt træt af at være på shopping med mig, da han altid syntes jeg køber noget der ligner det jeg har der hjemme. Det syntes jeg selvfølgelig ikke, og hay man kan altså ikke for mange hvide skjorter! Tror lige pt jeg har omkring 15 hvide skjorter/overdele.

Tre ord som beskriver min stil er… Klassisk, en smule maskulin og enkel.

Min hverdags-uniform er… En hvid skjorte/overdel, et par afklippet jeans og mine céline ballerinaer. Det lyder kedeligt men det er det jeg har det aller bedst i.

Jeg er meget inspireret af… Alt omkring mig. Jeg kan blive inspireret af virkelig mange ting. Men det bedste jeg ved er at sætte mig på en cafe inde i byen med udsyn til gaden og betragte folk der kommer forbi, det kan faktisk nogle gange være helt svært for mig at holde en samtale kørende hvis jeg er placeret sådan så jeg kan kigge på folk og bliver nogle gange nød til at rykke mig eller bytte plads.

Min favorit-accessory er… Sko! Og tasker!… Og solbriller… Ej og smykker. Den er svær tror ikke jeg kan vælge kun én.

Mit favorit-item i min garderobe er… Det må være en grå strik trøje fra Acne som helt klart også er mit bedste køb noglesinde. Tror jeg har haft den i snart 4 år og jeg har brugt den hver vinter + vaskede den et utal af gange (selvom man enligt ikke må) og den er stadig næsten ligeså pæn som da jeg købte den, og er sikker på den holder 4 år endnu. Tror snart det er på tide at investere i endnu en bare i en anden farve.

Mine tre favorit-butikker er… Nué notes fordi man altid bliver så inspireret af at gå rundt der inde. Ganni fordi jeg næsten altid finder noget jeg ikke lige kan undvære. I Blame Lulu fordi jeg elsker at købe second hand og fordi det er den fineste lille butik med smuk indretning.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Farven orange og sejlersko.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… En silke blazer. Gerne sammen med machende bukser og et par kitten heels.

Følg Sille på Instagram HER

Læs interview med Malina Kragmann HER
Læs Interview med Andrea Rognstad HER
Læs interview med Louise Roswall HER

xx Whitta

bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango Wanties