Insta lately

I denne uge… #1

i-denne-uge

Har jeg fundet ud af at det ikke hedder bearnaise-licens, men bearnaise-essens. Hvilket egentlig giver rigtig god mening. Jeg har altid undret mig over hvad licens og bearnaise havde med hinanden at gøre. 

Har jeg fået to vabler på hælen, som er så smertefulde at jeg har været nød til at tage birkenstock-sandaler på når jeg skulle ud… Mine naboer må tro at jeg er blevet senil eller bare er totalt selvdestruktiv.

Er jeg blevet afvist af Jehovas Vidner. De ringede på min hoveddør og da jeg åbnede sagde de at de ville kigge forbi en dag hvor mine forældre var hjemme… Gad vide hvad der gør at de ikke vil omvende mig. Jeg ved ærligtalt ikke om jeg skal være fornærmet over at de ikke gider bruge tid på at frelse mig.

Drømte jeg at jeg var gravid og da jeg vågnede var jeg badet i sved og havde tårer i øjenkrogen. Det er vidst godt at der er nogle år til at jeg skal være mor, for noget siger mig at jeg ikke ligefrem er klar til det nu.

Har jeg opdaget tre strækmærker på min krop… Og det er altså noget helt nyt for mig med strækmærker. Kan man fjerne sådan nogle, eller skal man leve med dem forever?

Har jeg spist en omelet med løg… Jeg kan ikke tåle løg, så nu bliver jeg straffet for det.

xx Whitta

bloglovin follow1

9 kommentarer

 • HAHA elsker den med Jehovas Vidner – shit det er funny 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja, jeg fatter det heller ikke! De kunne nok bare se at jeg ikke var typen som havde interesse i at blive frelst. 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Gnavesår??? Jeg har et spørgsmål med hensyn til det. Ved du hvad skarver betyder? Har aldrig hørt om et gnavesår, men om at Ens sko skarver så man får sår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Gnavesår??? Jeg har et spørgsmål med hensyn til det. Ved du hvad skarver betyder? Har aldrig hørt om et gnavesår, men om at Ens sko skarver så man får sår. Jeg ved ikke om det kun er en ting man siger i Jylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg har lige googlet ‘Skarver’ og der kom et billede frem af en fugl? 😛 Jeg tror at skarver er et jysk udtryk – eller også har jeg bare ikke hørt om det. 😉 Dog ved jeg ikke om gnavesår er et ord som eksisterer i ordbogen, eller om det er et ord jeg selv har opfundet, haha. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skarver og gnaver betyder det samme bare på hhv. jysk og sjællandsk! 😛 jeg bliver mobbet med det hver gang jeg bruger “skarver” overfor sjællændere 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Har ændret ordet ‘gnavesår’ nu, for gnavesår er vidst noget andet end det jeg havde på foden. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De strækmærker… Dem må du sgu leve med forever.. .Know the feeling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Okay 🙁 Men helt grimme er de jo heller ikke, jeg ville bare ikke have noget imod at de forsvandt 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta lately